Hebben wij samen na een geheel vrijblijvend en oriënterend gesprek een klik en besluiten jullie om voor mij te kiezen als jullie trouwambtenaar? 

Dan zijn er twee opties:

Binnen de gemeente Apeldoorn

Willen jullie in de gemeente Apeldoorn door mij getrouwd worden, dan verwijs ik jullie graag naar de afdeling burgerzaken en kunnen jullie je voorkeur voor mij uitspreken. Alles zal verlopen via de procedures zoals de gemeente Apeldoorn die heeft vastgelegd.

Buiten de gemeente Apeldoorn

Trouwen jullie buiten de gemeente Apeldoorn? Dan kan ik benoemd worden voor 1 dag in de gemeente die door jullie is uitgekozen om te gaan trouwen. Om teleurstellingen te voorkomen is het verstandig om dit eerst te checken. Voor deze benoeming worden vaak extra kosten berekend.

Mijn werkwijze

Een fantastische periode breekt aan. We gaan jullie ceremonie vorm geven. Stukje bij beetje. We bouwen als het ware aan jullie love story. Met jullie eigen enthousiaste verhalen, ideeën en wensen. Maar vooral is het genieten geblazen, herinneringen creëren waarvan ik hoop dat je ze over 20 jaar nog weet, en waar je, als je er aan terugdenkt vanzelf een glimlach van op je gezicht krijgt.

Ik stel vragen, heel veel vragen! Jullie worden echt aan het werk gezet door mij. Hoe meer input, hoe meer output. Maar ook spreek ik woorden uit die jullie misschien moeilijk vinden om zelf uit te spreken. Ik help jullie met het schrijven van jullie geloften als je de woorden niet kunt vinden hiervoor.

Een bulderende lach, een stille traan, een brok in je keel. Geen een ceremonie is hetzelfde en dat maakt mijn werk zo bijzonder. Ik ben me er telkens weer van bewust hoe bijzonder het is dat ik dit vak mag uitoefenen. Met alle liefde, met alle passie en met alle energie die ik in me hebt.

Ik ben voor jullie bereikbaar via whats app, mail, of mobiel en we zien elkaar natuurlijk een aantal keren live. Zo leren we elkaar kennen en bouwen we ook een band op.

Tarieven

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

  • Een kennismakingsgesprek bij mij thuis
  • Twee keer een uitgebreid gesprek met alle ins en outs over jullie grote dag, en eventueel bezoeken we samen de trouwlocatie
  • Contact met een aantal door jullie uitgekozen personen die jullie dierbaar zijn
  • Het halen en brengen van de trouwakte
  • Onbeperkt contact via mail, whatsapp, of mobiel
  • Natuurlijk de ceremonie zelf
  • De toespraak krijgen jullie van mij als een dierbare herinnering

All in tarief: €995,-

Copyright 2023 © All rights Reserved. Design by Elivado